Ciri-ciri Penting Yang Menjadi Kemenangan Poker Menurut Ramai Pakar

Kesabaran, kegigihan, dan kegigihan adalah sifat penting yang penting untuk anda miliki – atau berkembang – jika anda berhasrat untuk menjadi pemenang wang di meja poker. Sekiranya tidak, anda boleh menjadi salah satu daripada kira-kira 80 hingga 90% pemain yang jarang menang.

Pada waktu makan tengah hari pada suatu hari, rakan saya Lucy mengerang bagaimana dia harus duduk di sana – “selera selamanya,” dia membentak – sambil menunggu tangan mula bermain. Tetapi dia sabar; selain itu, dia juga membagikan beberapa tangan awal yang baik, yang banyak menjadi pemenang pot untuk dirinya sendiri yang mengunjungi bandarkiu.

Kesabaran dapat diterima – untuk bertoleransi – pembatalan lama tidak beremosi atau kecewa. Had bermain had, serta pemain pemula mempunyai syarat untuk penentuan awal. Saya dan Lucy menggunakan Algoritma Hold’em; keperluan sederhana untuk meletakkan. Ini mengambil kira kedudukan kad, sama ada kad lubang adalah penyambung dan / atau sesuai, pesanan anda, berapa banyak musuh yang tersisa untuk melihat kegagalan, sama ada pot telah dibangkitkan, dan struktur permainan.

Tidak kira keperluan anda (berdasarkan kesimpulan anda), mungkin ada jangka masa panjang – mungkin semua orbit atau mungkin lebih – di mana anda mendapati diri anda bergurau sama.

Sebilangan pemain – kurang cekap – semakin tidak sabar dan mula memanggil kegagalan mereka dengan tangan yang harus dilipat. Kemudian, apabila kehilangan tangan kerana tangan, mereka menjadi emosional ketika mereka melihat kerepek mereka hilang tepat di hadapan mereka. Ini boleh menyebabkan kemerosotan – dengan cara emosi yang marah dan terganggu (ada yang menyebutnya “semakin tidak terjebak”). Pemain mengatakan bahawa peluang untuk bermain sangat buruk, menghubungi atau bertaruh dengan tidak memperhatikan kad atau keadaan, mengejar hampir tidak keluar.

TOP SITE :

juraganqq
istana777
asikbandar
nesiabet
hkbpokerqq
lintasqq
pokerkoko
saranacash
imcpoker
baliqq

Related Posts